Over ons

Vuur, passie en kunst


Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend in vuur. Wat past het beste in uw interieur? Welke haard maakt uw ruimte nog gezelliger? Wij denken met u mee en geven advies op maat.  Want warmte, is meer dan genieten…

Om een mooie invulling te geven aan uw woonkamer werken onze ontwerpers met uiteenlopende materialen om de haard het beste tot zijn recht te laten komen. De haard staat centraal, maar als het vuur dooft, blijft de verbeelding spreken. Een geleefde betonnen wand, verweerde stalen platen, hout, glas, …

Het maakt een wand tot een klein kunstwerk dat opvalt, maar ook gewoon opgaat in de ruimte.

Van ontwerp tot realisatie


Ons moderne machinepark zorgt ervoor dat we tot het uiterste kunnen gaan met staal, cortenstaal, rvs en andere metalen. Een ideale mix om te komen tot een puik resultaat.

Van ontwerp tot realisatie alles blijft in eigen huis.

Elke wand is uniek, zoals elke stalen plaat zich kenmerkt aan een eigen uiterlijk, betonnen wanden strak, ruw of bewerkt kunnen zijn.
In het middelpunt van de belangstelling of sober aanwezig, onze ontwerpers gaan samen met u op zoek naar het mooiste resultaat.

Kachels

Vrijstaande kachels zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons kan u een zeer uitgebreid gamma vinden, zowel op hout, gas als olie. Belangrijk is dat het vermogen van uw kachel en de ruimte waarin deze komt te staan op elkaar afgestemd zijn. Zodat u kan streven naar een optimale verbranding en een hoog rendement.

Haarden

Inbouw- of inzethaarden maken vaak deel uit van een groter geheel. Ze maken uw ruimte nog net iets gezelliger en aangenamer. Ook deze zijn verkrijgbaar op hout, gas en elektriciteit. Elk soort verbranding, vraagt een passend rookkanaal. Wij geven graag advies om u te helpen met de juiste keuze.

Accessoires

Bent u op zoek naar een sierschouw of een natuurstenen blad om uw inzet- of inbouwhaard tot in de puntjes af te werken? Wij leveren perfect maatwerk! Wij werken met onder andere graniet, composiet, Spaanse en Franse kalksteen en Belgische hardsteen. We verwerken deze precies op maat naar uw wens in ons eigen atelier.

Natuursteen

Voor diverse toebehoren zoals houtmanden, haardstellen en -schermen, vloerplaten en tal van onderhoudsproducten kan u ook bij ons terecht.

Service

Ons team staat steeds voor u klaar. Wij begeleiden u van A tot Z. Zowel in uw aankoop als met de plaatsing en met het onderhoud achteraf. Wij hebben tevens een zeer ruim aanbod aan onderdelen van diverse merken en rookkanalen met de nodige toebehoren op voorraad.

Neem vandaag nog contact met ons op

Contact